Kertész Antik

Főoldal Bemutatkozás Elérhetőségünk Vásárlás menete .Eladó termékek    

 

Bemutatkozás

Először is köszönteni szeretnék minden kedves érdeklődőt, aki megtisztelt azzal, hogy ellátogatott a honlapunkra.

Magamról csak annyit mondanék, hogy: Kertész Zsolt vagyok 38 éves és amióta az eszemet tudom régiségek között nőttem fel.
Folyamatosan aktív résztvevője vagyok a régiségpiacnak és egy saját raktárral rendelkezem, ami 2600 Vác, Naszály út 18 alatt található.

Elsősorban inkább a népi tárgyakra, használati eszközökre, bútorokra szakosodtunk. Valamint bútorgyártás és felújítással is foglakozunk, de ez nyilvánvalóvá válik mindazok számára, akik megtekintik a honlapunkat.

Amennyiben régi stílusú bútort szeretne, de a méretek nem teszik lehetővé mi legyártjuk Önnek régi mintára egyedi méretben.

Azzal a céllal hoztam létre ezt a honlapot, hogy egy kicsit megkönnyítsem azok dolgát, akik ezen irányú gyűjtői szenvedélyüknek szeretnének eleget tenni. Nem az vezérelt, hogy kuriózumokat és ritkaságokat mutassak be, de természetesen ilyen is fel-felbukkan majd, hanem a még fellelhető és pótolható készletből igyekszem a jó állapotban lévő darabokat bemutatni.

Próbáltam kategorizálni a tárgyakat és kialakítottam csoportokat, így mindenki kedvére válogathat a számára kedves témakörök közül.

Egy kicsit megpróbáltam azt a hatást kelteni, hogy közelebbinek, megfoghatóbbnak tűnjenek a bemutatott tárgyak és az egésznek olyan hatása legyen, mintha az ember egy régiségüzletben járna.

A bemutatott árú készlet folyamatosan frissítve lesz, a célunk a heti frissítés.
A lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk egyedi megrendelések teljesítését is, ebben az esetben pontosan meg kell határozni, hogy mi az, amit az illető szeretne.

Elöljáróban ennyit szerettem volna elmondani ettől fogva ön dönti el, hogy megtisztel-e minket a rendszeres látogatásával.

Üdvözlettel:

Kertész Zsolt


KERTÉSZ ZSOLT EGYÉNI VÁLLALKOZÓ - WWW.KERTESZANTIK.HU - WWW.CURTISANTIK.HU Tel: 06-20-917-8108
E-mail: KERTESZANTIKVAC@GMAIL.COM Cím: 2600 VÁC, NASZÁLY ÚT 18.
Az oldal partnere az AntikPiac.hu - Magyarország antik kereskedelmi apróhirdetési oldala
.